Diensten

Freelance cameraman
U kunt via deze site contact met mij opnemen voor mijn diensten als freelance cameraman voor AV projecten en televisieprogramma’s.
Ben van Eldik Productions verzorgd ook complete registraties van bruiloften, muziek en dans optredens, speeches en speciale gebeurtenissen binnen het bedrijfsleven of privé. De diensten zijn het filmen en de montage. U krijgt uw registratie op dvd afgeleverd.  Om  meer te weten te komen kunt u onder het kopje media ervaring mijn ervaringen binnen de televisie wereld bekijken.

Bedrijfsfilms
Wilt u graag een bedrijfsfilm voor op uw website of als audiovisueel promotie materiaal?
Dat kan! Een bedrijfsfilm kan u helpen uw bedrijf te presenteren. U kunt de bedrijfsfilm gebruiken voor op uw internetsite, op beurzen of voor presentaties die u gaat geven. Met een film kunt u gemakkelijk een (productie)proces uitleggen of een sfeer weergeven, wat moeilijker is met bijvoorbeeld een folder of alleen tekst. Daarnaast spreekt een film tot de verbeelding en geeft het nieuwe inspiratie.

promotiefilm (duurzame scholen) 

 

Voice-over
U kunt voor uw bedrijfsfilm een voice-over te gebruiken. Het gebruik van een voice-over helpt u, de boodschap die u wilt uitdragen acurater en met de juiste sturing over te brengen.   

Bruiloft
Een moment van geluk en inspiratie of een grote stap uit uw leven vastgelegd om nooit meer te vergeten. Dat kan! Laat uw intieme, persoonlijke herinnering of beleving op een tastbare dvd vastleggen voor een betaalbare prijs. U kunt uw bruiloft, feest of huldiging laten filmen tot een mooie registratie en voor de rest van uw leven in het bezit zijn van deze kostbare visuele herinnering.
U kunt er zelf voor kiezen om de registratie te laten filmen door een of twee camera’s . Ook kunt u er voor kiezen om nog enkele suggesties op dvd toe te voegen zoals de babbelbox. De babbelbox is een om een interactief element toe te voegen voor op uw dvd. Er word in een zaal speciaal een camera geplaatst zodat alle bezoekers het bruidspaar op een creatieve manier geluk toe kan wensen. Zo is de dvd een beetje van iedereen. Natuurlijk zijn ook andere ideeën die u zelf heeft, mogelijk om voor u een op maat gemaakte persoonlijke dvd van die ene belangrijke dag te maken.
Een belangrijke herinnering voor u op maat inclusief filmen, montage en dvd met cover is mogelijk. Voor een boeking of meer informatie word u verzocht of een email te sturen of te bellen.

Muziekregistratie videoclip
Niets is mooier dan muziek maken. Je eigen muziek maken of lekker swingen en knallen met covers. Een mooie uiting van het gevoel en een bron van nieuwe inspiratie.
Optredens van bands en dansers kunnen gefilmd worden. Je kunt de registratie gebruiken voor je website of gebruiken als promotie materiaal. Indien je in een live band speelt en de act belangrijk is werkt een dvd beter dan een audio cd. Wellicht kan een muziek dvd helpen bij het verkrijgen van meer optredens. Hierbij word ook de sfeer van de act goed weergegeven. Er kan met éénof twee camera’s gefilmd worden. Aan te raden is om twee camera’s te gebruiken. Ook is het mogelijk om een videoclip op te nemen.    

bekijk mijn promotiefilm (fla)

 

Meer informatie ?
Bent u nieuwsgierig geworden of wilt u graag meer weten? Neem contact op met mij. Ook is er een mogelijkheid om een promo dvd te bestellen.

Prijzen
Voor prijzen kunt u met mij contact opnemen.